Mbi remontin në linjen 110 kV Burrel – Ulez në date 17-18/07/2019

Për remont në linjen 110 kV Fush Arrez – Kalimash në date 17 dhe 19-20/07/2019
July 16, 2019
Mbi remontin në linjen 110 kV Korce- Erseke – Hec Langarice në date 18-19/07/2019
July 16, 2019

Mbi remontin në linjen 110 kV Burrel – Ulez  në date 17-18/07/2019

OST sh.a. njofton se mbi stakimin e linjes 110kV L110-20/1 Burrel – Ulez, per arsye remonti, ne daten 17-18/07/2019 ne oret 08:00’ – 16:00’ si mase sigurie do te stakohet dhe tokezohet:

 

 

  • Linja 10 kV te fidrit F5 te N/stacionit Burrel 220 kV

Numri i konsumatoreve qe mbeten pa energji eshte: 758 Abonente.

 

Zonat qe mbeten pa energji ne Rrajonin Burrel / Fshatrat: Komsi,

Frankth, Selice, Bater e Madhe, German, Pjeze, Muxhak, (Ish.Kom. Komsi).

 

 

 

  • Linja 10 kV e Fidrit F7 te N/stacionit Burrel 220 kV

Numri i konsumatoreve qe mbeten pa energji eshte: 1347 Abonente.

Zonat qe mbeten pa energji ne Rrajonin Burrel/ Bashkia Burrel,

(Pjeserish Lagjet Pjeter Budi, Lagja e Re, Spitali,Burgu, S.M.T, Frigoriferi,

Gjollogjia, Lagja Drita)

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube