Mbi punimet e Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, me masë sigurie stakim Linje e Fidrash, e spostuar për shkak  të kushteve të rënda atmosferike, në datat  15-18/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 17:00

Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV Korçë – Pogradec, në datat 09-11/04/2019
April 7, 2019
Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 kV të N/Stacioneve Ardenicë dhe Divjakë në datat 09 – 11/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
April 9, 2019

Mbi punimet e Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, me masë sigurie stakim Linje e Fidrash, e spostuar për shkak  të kushteve të rënda atmosferike, në datat  15-18/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 17:00

 

OST sh.a. njofton se në datat 15-18 Prill në intervalin kohor 08:00-17:00  do të stakohet  Linja 6kV të Fidrit Kromi në N/Stacionin Laç1, masë sigurie për rehabilitimin e Linjës Laç2 – Laç1 si rrjedhojë mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kurbin: Autostrada, Fushe Gjorm Pjeserisht, Zhej Vogel Pjeserisht, Fshat Laç Pjeserisht.

OST sh.a. njofton se në datat 15-18 Prill në intervalin kohor 08:00-17:00  do të stakohet  Linja 6kV të Fidrit Kombinat në N/Stacionin Laç1, masë sigurie për rehabilitimin e Linjës Laç2 – Laç1 si rrjedhojë mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kurbin: Autostrada, Fushe Gjorm (Pjeserisht), Ish Kombinati.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube