Operatori i Sistemit te Transmetimit

Events for July 14, 2021 | OST

Archives

Loading Events

Events for July 14, 2021 › Njoftim Tenderi

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

8:00 am

Njoftim Tenderi për Blerjen e Energjisë Elektrike për Humbjet në Rrjetin e Transmetimit

July 14 @ 8:00 am - 5:00 pm

Të nderuar, Në datë 14/07/2021, do të zhvillohet  procedura për blerjen e energjisë elektrike për mbulimin e humbjeve në rrjetin e transmetimit për periudhën 19-31 Korrik 2021, profili Orar, konform Vendimit te ERE nr. 103, date 23.06.2016. Bashkelidhur gjeni informacionin mbi sasinë dhe periudhen e livrimit. Theksojme se:  19-31 Korrik  2021; profili Orar, Tender numer 71/2021: Nuk mund të ketë oferta për një periudhë […]

Find out more »
+ Export Events