Operatori i Sistemit te Transmetimit

Events for June 28, 2021 | OST

Archives

Loading Events

Events for June 28, 2021 › Njoftim Tenderi

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

All Day

Njoftim Tenderi për Blerjen e Energjisë Elektrike për Humbjet në Rrjetin e Transmetimit

June 28

Të nderuar, Në datë 29/06/2021, do të zhvillohet  procedura për blerjen e energjisë elektrike për mbulimin e humbjeve në rrjetin e transmetimit për periudhën 01-18 Korrik 2021, profili Orar, konform Vendimit te ERE nr. 103, date 23.06.2016. Bashkelidhur gjeni informacionin mbi sasinë dhe periudhen e livrimit. Theksojme se:  01-18 Korrik  2021; profili Orar, Tender numer 66/2021: Nuk mund të ketë oferta për […]

Find out more »
+ Export Events