Grupet e OST në Rajonin Verilindor, pavarësisht kushteve të vështira, duke punuar për eleminimin e avarive të shkaktuara nga moti i keq.

Stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Rubik, në kuadër të implementimit të projektit të rehabilitimit, në datat  22/02/2019 -24/02/2019
February 21, 2019
Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat të N/Stacioneve Hoxhare, Pojan dhe Përmet, në datat  25/02/2019 – 01/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
February 24, 2019

Grupet e OST në Rajonin Verilindor, pavarësisht kushteve të vështira, duke punuar për eleminimin e avarive të shkaktuara nga moti i keq.

 

Moti shumë i keq në Rajonin Verilindor ka shkaktuar stakime tranzitore në linjat e Transmetimit.

Specialistët e OST të gjithë në terren pavarësisht kushteve të vështira, erës së fortë, duke punuar intensivisht për rikthimin e energjisë elektrike në zonën e Bushatit si dhe për eleminimin e avarive të ndodhura në zonat e tjera te këtij rajoni si Fierzë, Koman, Koplik, Milot dhe Burrel.

 
ok
 
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube