Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara të N/Stacionin Tec Fier, më 28/06/2018 nga ora 09:00 deri më 13:00
June 28, 2018
Lista e pjesmarrësve të Tregut Balancues
July 11, 2018

Ankesat e subjekteve për tenderin e datës 18/12/2017 

Ankesat e subjekteve: “Noa Energy Trade” dhe “Future Energy Trade”

 

 

Ankesat e subjekteve për tenderin e datës 24/01/2019 

Ankesa e subjektit “URADRIN sh.p.k”

 

 

 

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube