Administratori i OST sh.a, Z. Drenova priti në takim Sekretarin e Përgjithshëm të Energy Charter Z. Rusnák së bashku me Ministren e Infrastrukturës dhe Energjisë Zj. Balluku.

Njoftim për Shtyp për punime për instalimin e sistemit të matjes në N/Stacionin Krahës, në datë 08/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
February 6, 2019
Njoftim për Shtyp për punime civile ndërtimore për Tregun Agro – Ushqimor, stakohen linjat 110kV në Rajonin Elbasan, në datë 08/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 11:00
February 7, 2019

Administratori i OST sh.a, Z. Drenova priti në takim Sekretarin e Përgjithshëm të Energy Charter Z. Rusnák së bashku me Ministren e Infrastrukturës dhe Energjisë Zj. Balluku.

 

Administratori i OST sh.a, Z. Skerdi Drenova pati nderin të priste në një takim, Sekretarin e Përgjithshëm të Energy Charter (Traktati i Kartës së Energjisë), Z. Urban Rusnák së bashku me Ministren e Infrastrukturës dhe Energjisë Zj. Belinda Balluku.
Në këtë takim, Z. Rusnák u njoh më nga afër me investimet e bëra ne fushën e energjisë dhe kapacitetet e OST.

Pas takimit ministrja Balluku theksoi se i kemi dhënë  Z. Rusnák shijen më të mirë të të gjithë përpjekjeve dhe të gjitha arritjeve që Shqipëria ka bërë në fushën e energjisë.

Ndërsa nga ana e tij Z. Rusnák u shpreh se ishte i befasuar me kapacitetet e OST  duke shpresuar  për një bashkëpunim të suksesshëm gjatë këtij viti.

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube