Ndërtimi i dy N/Stacioneve të rinj Orikum dhe Himarë
May 8, 2014
Hello world!
April 8, 2016

Pellentesque et lacus pretium tincidunt. Pellentesque at metus. Donec nisl a nisl. Vestibulum ante ipsum primis in nulla orci ut leo nec cursus consequat, orci ut

Projekti: “Ndërtimi i linjës 400 kV Shqipëri – Kosovë”,

Data e lidhjes se kontrates eshte: 12.12.2013

Data e hyrjes ne fuqi te kontrates: 16.04.2014

Data e përfundimit: 16.06.2016.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube