September 11, 2019

Për remont të Linjës 110kV Pogradec – Gur i Kuq, në datat 12 – 13 Shtator 2019 nga ora 05:00 deri në oren 05:05

Për remont të Linjës 110kV Pogradec – Gur i Kuq, në datat 12 – 13 Shtator 2019 nga ora 05:00 deri në oren 05:05   OST sh.a. […]
September 11, 2019

Për remont të Linjës 220kV Vau Dejës – Tirana 1, me stakim për masë sigurie të Linjave 6kV të Fidrave në N/Stacionin Laç1, Laç2 dhe Mamurras, në datat 12 – 13 Shtator 2019 nga ora 08:00 deri në oren 16:00

Për remont të Linjës 220kV Vau Dejës – Tirana 1, me stakim për masë sigurie të Linjave 6kV të Fidrave në N/Stacionin Laç1,  Laç2 dhe Mamurras,në […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube