September 9, 2019

Për punime të rikonstruksionit të Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, në datat 10 dhe 13 Shtator 2019 nga ora 08:00 deri në oren 18:00

Për punime të rikonstruksionit të Linjës 110kV Skuraj – Laç 1,në datat 10 dhe 13 Shtator 2019 nga ora 08:00 deri në oren 18:00     […]
September 9, 2019

Për punime të rikonstruksionit të anës 110kV të N/stacionit Jagodinë, me stakimin e Linjës 110kV Fier – Jagodinë, e stakime linjash 35 e 6 kV për masë sigurie, në datën 10 Shtator 2019 nga ora 05:00 deri në oren 14:00

Për punime të rikonstruksionit të anës 110kV të N/stacionit Jagodinë, me stakimin e Linjës 110kV Fier – Jagodinë, e stakime linjash 35 e 6 kV për […]
September 9, 2019

Për punime të rikonstruksionit të Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, në datat 10 dhe 12 Shtator 2019 nga ora 08:00 deri në oren 18:00

Për punime të rikonstruksionit të Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, në datat 10 dhe 12 Shtator 2019 nga ora 08:00 deri në oren 18:00   […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube