September 4, 2019

Për remont të avancuar për punime emergjente, të Linjës 110kV Cërrik – Belsh, në datë 06 Shtator 2019 nga ora 09:00 deri në orën 16:00

Për remont të avancuar për punime emergjente, të Linjës 110kV Cërrik – Belsh, në datë  06 Shtator 2019 nga ora 09:00 deri në orën 16:00     […]
September 4, 2019

Për stakim në kuadër të shtrimit të fibrës optike të Linjës 220kV Burrel – Elbasan, me masë sigurie stakimin e linjave 10kV të fidrave Shëngjergj, Shkallë, Shënmëri, Shupal në N/Stacionin Qaf Mollë, në datat 06 dhe 09 Shtator 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:30

Për stakim në kuadër të shtrimit të fibrës optike të Linjës 220kV Burrel – Elbasan, me masë sigurie stakimin e linjave 10kV të fidrave Shëngjergj, Shkallë, […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube