September 18, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Pallati i Kongreseve 35/6 kV, në datat 20 dhe 24 Shtator 2019 nga ora 00:00 deri në orën 06:00

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Pallati i Kongreseve 35/6 kV, në datat 20 dhe 24 Shtator 2019 nga […]
September 18, 2019

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Pallati i Kongreseve 35/6 kV, në datat 20 dhe 24 Shtator 2019 nga ora 00:00 deri në orën 06:00

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Pallati i Kongreseve 35/6 kV, në datat 20 dhe 24 Shtator […]
September 18, 2019

Për stakim të domosdoshëm të Linjës 110kV HEC Fierzë – Gropaj – Bajram Curri dhe stakim të Transformatorit të Fuqisë në N/Stacionin Gropaj, në datën 19 Shtator 2019

Për stakim të domosdoshëm të Linjës 110kV HEC Fierzë – Gropaj – Bajram Curri dhe stakim të Transformatorit të Fuqisë në N/Stacionin Gropaj,  në datën 19 […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube