August 17, 2019

Njoftim për remont të planifikuar të Linjës L110kV Kashar – Laç 1, me masë sigurie stakimin e Linjave 6kV të fidrave, në datat 19 dhe 22 Gusht 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Njoftim për remont të planifikuar të Linjës L110kV Kashar – Laç 1, me masë sigurie stakimin e Linjave 6kV të fidrave, në datat 19 dhe 22 […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube