August 15, 2019

Njoftim për shtyp mbi linjëm L110kV e Hec Lapaj në N/stacionin Kukes, si dhe për stakimin e linjës L110 kV ne Hec Dardhe

Njoftim për shtyp mbi linjëm L110kV e Hec Lapaj në N/stacionin Kukes, si dhe për stakimin e linjës L110 kV ne Hec Dardhe     OST […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube