July 12, 2019

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionet Cërrik, Metalurgji 3 dhe Fibër, në datën 16 Korrik 2019 nga ora 06:00 deri në orën 12:00

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionet Cërrik, Metalurgji 3 dhe Fibër,në datën 16 Korrik 2019 nga ora 06:00 deri në orën 12:00   OST sh.a. […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube