July 5, 2019

Njoftim per shtyp, per stakim te detyruar ne kushte avarie, te L110-22/2 Tirana 1 220kV – Uzina Traktori, per eliminimin e nje kontakti te dobet

Njoftim per shtyp, per stakim te detyruar ne kushte avarie, te L110-22/2 Tirana 1 220kV – Uzina Traktori, per eliminimin e nje kontakti te dobet Operatori […]
July 5, 2019

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionet Cërrik, Metalurgji 3 dhe të Traktit 110kV në N/Stacionin Fibër, e të Linjës110kV Elbasan 220kV – Metalurgji 3- Fibër, në datat 08 -09 Korrik

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionet Cërrik, Metalurgji 3 dhe të Traktit 110kV në N/Stacionin Fibër, e të Linjës110kV Elbasan 220kV – Metalurgji 3- Fibër, […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube