July 4, 2019

Njoftim mbi stakimin e Linjave të Tensioni të Lartë dhe të Mesëm, për punime të Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, në datat 08 – 09 Korrik 2019 nga ora 09:00 deri në orën 17:00

Njoftim mbi stakimin e Linjave të Tensioni të Lartë dhe të Mesëm, për punime të Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, në datat 08 – 09 […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube