June 17, 2019

Për remont të Linjës 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, në datat 19 dhe 21 Qershor 2019 nga ora 05:00 deri në orën 05:05

Për remont të Linjës 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, në datat 19 dhe 21 Qershor 2019 nga ora 05:00 deri në orën 05:05     […]
June 17, 2019

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Cërrik dhe të Traktit 110kV në N/Stacionin Fibër, të Linjës 110kV Elbasan 220kV – Fibër, në datën 20 Qershor 2019 nga ora 06:00 deri në orën 12:00

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Cërrik dhe të Traktit 110kV në N/Stacionin Fibër, të Linjës 110kV Elbasan 220kV – Fibër, në datën 20 Qershor […]
June 17, 2019

Njoftim për stakim në N/Stacion Rubik 110/35/6 kV (montimi i tabelave emërtuese të Linjave dhe Zbarrave), në datën 18 Qershor 2019 nga ora 06:00 deri në orën 09:00

Njoftim për stakim në N/Stacion Rubik 110/35/6 kV (montimi i tabelave emërtuese të Linjave dhe Zbarrave), në datën 18 Qershor 2019 nga ora 06:00 deri në […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube