June 6, 2019

Për stakim e Zbarrave 110kV në N/Stacionin Fush Krujë, për zëvendësimin e Thikës 110kV në N/Stacionin Fush Krujë, të Linjës 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, në datat 07-08 Qershor 2019

Për stakim e Zbarrave 110kV në N/Stacionin Fush Krujë,për zëvendësimin e Thikës 110kV në N/Stacionin Fush Krujë,  të Linjës 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, në […]
June 6, 2019

Për stakimi të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kajan, në kuadër të rikonstruksionit të anës 110kV të N/Stacionin Kajan, në datë 10 Qershor 2019 nga ora 09:00 deri në orën 18:00

Për stakimi të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kajan,në kuadër të rikonstruksionit të anës 110kV të N/Stacionin Kajan, në datë 10 Qershor 2019 nga ora 09:00 deri […]
June 6, 2019

Për stakimi të Linjës 110kV Laç 2 – Lezhë dhe të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Lezhë, në datë 07 Qershor 2019 nga ora 04:00 deri në orën 05:00

Për stakimi të Linjës 110kV Laç 2 – Lezhë dhe të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Lezhë,në datë 07 Qershor 2019 nga ora 04:00 deri në orën […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube