June 5, 2019

Për stakimi për realizimin e punimeve përfundimtare të Rehabilitimit të Linjës 110kV Laç 1 – Skuraj, me stakim të Linjës 110kV Lacç 1 – Fush Kuqe dhe të Linjës 110kV Kashar – Laç 1, në datë 06 Qershor 2019 nga ora 09:00 deri në orën 17:00

Për stakimi për realizimin e punimeve përfundimtare të Rehabilitimit të Linjës 110kV Laç 1 – Skuraj, me stakim të Linjës 110kV Lacç 1 – Fush Kuqe […]
June 5, 2019

Për remont të planifikuar të Zbarrave 35 kV të Seksionit të II-të në N/Stacionin Elbasan 220kV, në datë 06 Qershor 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për remont të planifikuar të Zbarrave 35 kV të Seksionit të II-të në N/Stacionin Elbasan 220kV, në datë 06 Qershor 2019 nga ora 08:00 deri në […]
June 5, 2019

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fush Krujë – Krujë, së bashku me Traktin 110kV në N/Stacionin Krujë, në datë 06 Qershor 2019 nga ora 07:00 deri në orën 11:00

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fush Krujë – Krujë, së bashku me Traktin 110kV në N/Stacionin Krujë, në datë 06 Qershor 2019 nga ora […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube