June 4, 2019

Njoftim për stakim në kushtë avarie, të Linjës 110kV Laç2 – Lezhë dhe të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Lezhë, në datën 05 Qershor 2019 nga ora 04:00 deri në orën 06:00

Njoftim për stakim në kushtë avarie, të Linjës 110kV Laç2 – Lezhë dhe të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Lezhë, në datën 05 Qershor 2019 nga ora […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube