June 25, 2019

Ftesë për Ofertë-Projekti “Rimëkëmbja e Energjisë” Komponenti 3.

Ftesë për Ofertë-Projekti “Rimëkëmbja e Energjisë” Komponenti 3   Në vijim të procedurave të Tenderit të Hapur Ndërkombëtar të paketës së prokurimit Nr.: PRP-S&I-ICB-10 me objekt […]
June 23, 2019

Operatori i Sistemit të Transmetimit njofton se me daten 24/06/2019 nga ora 05:00’ deri ne oren 05:30’ do të stakohet Linja 110kV, L110-20/2 Komsi Burrel – Hec Cerrunje (Klos)

Operatori i Sistemit të Transmetimit njofton se me daten 24/06/2019 nga ora 05:00’ deri ne oren 05:30’ do të stakohet Linja 110kV, L110-20/2 Komsi Burrel – […]
June 17, 2019

Për remont të Linjës 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, në datat 19 dhe 21 Qershor 2019 nga ora 05:00 deri në orën 05:05

Për remont të Linjës 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, në datat 19 dhe 21 Qershor 2019 nga ora 05:00 deri në orën 05:05     […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube