May 14, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit  Tirana 1, në datën 17 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit  Tirana 1, në datën 17 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00  […]
May 13, 2019

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 dhe 6kV të N/Stacioneve Rrogozhinë, Durrës dhe Ballaj, në datat 14-15 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 dhe 6kV të N/Stacioneve Rrogozhinë, Durrës dhe Ballaj, në datat 14-15 Maj 2019 […]
May 13, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10kV të N/Stacioneve Radhimë dhe Orikum në datat  14 dhe 17 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10kV të N/Stacioneve Radhimë dhe Orikum në datat  14 dhe 17 Maj 2019 nga ora 08:00 deri […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube