May 27, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 dhe 6kV të N/Stacioneve Rrogozhinë, Tirana 1 (Zogu Zi), Kavajë, në datat  28-31 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 dhe 6kV të N/Stacioneve Rrogozhinë, Tirana 1 (Zogu Zi), Kavajë, në datat  28-31 Maj 2019 nga […]
May 26, 2019

Për stakim për kalimin në traktet përfundimtare të tyre, të Linjës 110kV Fush Krujë – Laç 1 dhe të Linjës 110kV Laç 1 – Fush Kuqe, në datat  27-28 Maj 2019

Për stakim për kalimin në traktet përfundimtare të tyre, të Linjës 110kV Fush Krujë – Laç 1 dhe të Linjës 110kV Laç 1 – Fush Kuqe, në datat […]
May 24, 2019

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kuçovë, në datën 27 Maj 2019 nga ora 02:00 deri në orën 05:00

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kuçovë,në datën 27 Maj 2019 nga ora 02:00 deri në orën 05:00     OST sh.a. njofton se në […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube