May 22, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 dhe 6kV të N/Stacioneve Rrogozhinë dhe Kavajë, në datat 22-24 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 dhe 6kV të N/Stacioneve Rrogozhinë dhe Kavajë, në datat  22-24 Maj 2019 nga ora 08:00 deri […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube