May 6, 2019

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Shijak dhe Ballaj, në datat 07-08 dhe 10 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Shijak dhe Ballaj, në datat 07-08 dhe 10 Maj 2019 nga […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube