April 9, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6 kV të N/Stacioneve Tec Kombinat dhe Karbit, në datat 09 – 11/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes,në Fidrat 6 kV të N/Stacioneve Tec Kombinat dhe Karbit,në datat  09 – 11/04/2019 nga ora 08:00 deri […]
April 9, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 kV të N/Stacioneve Ardenicë dhe Divjakë në datat 09 – 11/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes,në Fidrat 10 kV të N/Stacioneve Ardenicë dhe Divjakë  në datat  09 – 11/04/2019 nga ora 08:00 deri […]
April 9, 2019

Mbi punimet e Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, me masë sigurie stakim Linje e Fidrash, e spostuar për shkak  të kushteve të rënda atmosferike, në datat  15-18/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 17:00

Mbi punimet e Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, me masë sigurie stakim Linje e Fidrash, e spostuar për shkak  të kushteve të rënda atmosferike, në datat  15-18/04/2019 nga […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube