April 23, 2019

Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fier – Jagodinë – Ballsh, në datë 24/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fier – Jagodinë – Ballsh, në datë 24/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00   OST sh.a. […]
April 23, 2019

Për remont të planifikuara, të Trakteve 110kV në N/Stacionet Babicë dhe Vlora 2, në datën 24/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 14:00

Për remont të planifikuara, të Trakteve 110kV në N/Stacionet Babicë dhe Vlora 2, në datën 24/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 14:00 OST sh.a. njofton se në […]
April 20, 2019

Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fush Arrëz – HEC Lumezi – Reps, në datë 23/04/2019

Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fush Arrëz – HEC Lumezi – Reps, në datë 23/04/2019     OST sh.a. njofton se në datë […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube