March 31, 2019

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit TEC Kombinat, në datat 03-05/04/2019 nga ora 08:00 deri në oren 16:00

Njoftim për stakim fidrash, për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit TEC Kombinat, në datat 03-05/04/2019 nga ora 08:00 deri në oren […]
March 31, 2019

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10kV të N/Stacioneve Delvinë dhe Livadhje

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10kV të N/Stacioneve Delvinë dhe Livadhje       1- OST sh.a. njofton se […]
March 31, 2019

Njoftim për stakimi fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Uji i Ftohtë, në datë 04/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Njoftim për stakimi fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Uji i Ftohtë, në datë 04/04/2019 nga ora 08:00 deri në […]
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube