November 7, 2018

Njoftim për shtyp për stakim të Linjës Burrel – HEC Cerrunjë, më datat 08/11/2018 nga ora 08:00 deri më 11:00 dhe 11/11/2018 nga ora 14:00 deri në orën 17:00

Njoftim për shtyp për stakim të Linjës Burrel – HEC Cerrunjë, më datat 08/11/2018 nga ora 08:00 deri më 11:00 dhe 11/11/2018 nga ora 14:00 deri […]
Albanian