Njoftim për shtyp për punime në N/stacionin Laç 2,  më datat 21-23/01/2019 nga ora 08:00 deri më 17:00 

Njoftim për shtyp për stakim të linjës Selitë – Tirana2 në N/stacionin Selitë,  më datë 19/01/2019 nga ora 04:00 deri më 06:00 
January 18, 2019
Njoftim për shtyp për punime në N/Stacionet Manze, Golem, më datat 21-23/01/2019 nga ora 08:00 deri më 16:00
January 21, 2019

Njoftim për shtyp për punime në N/stacionin Laç 2,  më datat 21-23/01/2019 nga ora 08:00 deri më 17:00 

Për vazhdimin e  punime te Rehabilitimit të linjës Shkopet – Laç1 do të stakohen dhe tokëzohen linjat e Fidrit Milot dhe Pirro 2 në N/Stacionin Laç2 më datat 21-23/01/2019 nga ora 08:00 deri me 17:00.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin Kurbin më datat 21-23/01/2019 nga ora 08:00 deri me 17:00.

 

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube