October 9, 2019 marin

Remont të planifikuar të Linjës 110kV Gjirokastra 2 – Tepelenë, në datat 10 dhe 11 Tetor 2019

  1. OST sh.a. njofton se në datat 10 dhe 11 Tetor nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohet Çelësi 110 kV në N/Stacionin Gjirokastra 2, të Linjës 110kV Gjirokastra 2 – Tepelenë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Tepelenë si dhe disa zona:në Rrethin Tepelenë: Qytet Tepelene, Bençe, Legdush, Ferme, Beçisht, Dragot, Luath, Mezhgoran, Luzat, Uji I Ftohte, Lekel, Hormove.
  2. OST sh.a. njofton se në datën 10 Tetor nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 6 kV të Fidrit Lunxheri në N/Stacionin Gjirokastra 1, si masë sigurie për punimet në Linjën 110kV Gjirokastra 2 – Tepelenë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:në Rrethin Gjirokastër: Topollaraj, Valare, Karjan, Kakoze, Kellez, Gjari, Erind, Nokove, Mingul, Qesorat, Dhoksat.
  3. OST sh.a. njofton se në datën 10 Tetor nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 6 kV të Fidrit Kardhiq në N/Stacionin Gjirokastra 1, si masë sigurie për punimet në Linjën 110kV Gjirokastra 2 – Tepelenë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:në Rrethin Gjirokastër: Virua, Mashkullore, Çepun, Zenelaj, Plesat, Prongji, Kardhiq, Fushbardhe, Zhulat, Kaparjel, Golem, Kolonje, Picar, Shtepez, Subash, Hundkuq, Terbuq, Labove.