October 9, 2019 marin

Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV Ulëz – Shutri – Kurbnesh, në datën 11 Tetor 2019

OST sh.a. njofton se në datën dhe 11 Tetor nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 110kV Ulëz – Shutri – Kurbnesh, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Shutrri, Kurbnesh, dhe HEC-et Lure, Prelle dhe Malle. si dhe disa zona:

në Rrethin Burrel: Fshatrat: Bardhaj, Perlikaj, Lufaj, Lekunde, Shebe, Macukull, Shelli, Urxalle Dukagjin, Shtjefen, Barbullej, Gjoçaj, Kurbnesh, Kumbull, Zajs, Hec Kumbull, Merdhoq, Dierre, Kthelle e eperme, Lekgegaj, Ndreaj, Hasanaj, Dodebibaj, Bruç, Prell, Laç, Rremull, Urake, Rukaj, Derjan.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !