Operatori i Sistemit te Transmetimit

Për stakimin e Linjës 110kV Fier – Jagodinë – Kuçovë, të Linjës 110kV Fier – Jagodinë – Ballsh, për vazhdimin e punimeve të Rikonstruksionit të anës 110kV në N/Stacionin Jagodinë, në datën 28 Dhjetor 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 - OST
December 27, 2019 webdev

Për stakimin e Linjës 110kV Fier – Jagodinë – Kuçovë, të Linjës 110kV Fier – Jagodinë – Ballsh, për vazhdimin e punimeve të Rikonstruksionit të anës 110kV në N/Stacionin Jagodinë, në datën 28 Dhjetor 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

1- OST sh.a. njofton se në datën 28 Dhjetor nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen: Linja 110kV Fier – Jagodinë – Ballsh; stakim të Zbarrave 110kV të Seksionit I dhe II – të dhe stakim te Transformatorevë në N/Stacionin Jagodinë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Libofshe, Mertish, Karavasta, Ardenice, Gorican, subjektet “Erzeni”, “Ikona”, Fabrika Tullave “Fortis 2”, Ralbon (VIVA), Fabrika miellit “Mulliri Arte” (Agur Abdurrahmani) si dhe disa zona:

në Rrethin Berat: Ish komuna Allkaj: Zhelizhan, Mazhaj, Kundje, Toshkez, Allkaj, Delisufaj, Bicakaj, Poshnje, Gorican, Ciflik, Kucove, Pompat Ujesjellesi Ciflik.
në Rrethin Fier: Komuna zharez, Fidrat e Naftes, Lagjet: Kallmi, Verri, Vajkan, Imshte, Fshatra: Jagodin, Suk1, Suk 2, Arabaj, Marinez, Kuman, Vidhisht, Luar, pjeserisht Roskovec.

Ndërsa për intervalin kohorë prej 5 min do të mbeten pa energji elektrike zonat:

në Rrethin Fier: Ish komunat Libofshe dhe Agim.
në Rrethin Lushnje: Ish Komunat Remas, Gradishte, Kolonje,fshatrat : Babunje, Gungas, Kryekuq, Fier seman, Karavasta, Kamenice, Spolate, Mehallez, Bubullime, Eskaj, Bitaj, Drenge, Gjonas, Halilaj, Kemishtaj, Mertish, Goricaj, Sopez, Ferras, Senez, Lufra, Hidrovori, Fshati Adriatik, Ish Komuna Kolonje: Ardenice, Vajkan, Kolonje.

2- OST sh.a. njofton se në datën 28 dhe 30 Dhjetor nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohet Linja 110kV Kuçovë – Kajan dhe stakim i Çelësit 110kV në N/Stacionin Kuçovë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Kucove, Kombinat Berat, Uznove, Berat Burdullias, Tec Kucove, Polican, Bogove, Corovode e re, Corovode Vjeter, , Ciflik, Pobrat, si dhe Hec-et: Bogove, Nishove, Vertop, Faqekuq 1, 2, Vlushe, Ujaniku 1, 2, Dobrenje, Skrapar, Corovode si dhe disa zona:

në Rrethin Skrapar: Bargullas, Nishove, Novaj, Provonik, Kalluç, Serat Poliçan, Ujesjellesit Poliçan, Mbrakull, Terpan, Torozhan, Bashkia Poliçan, Furra Celikut, Uzina Polican, Spitali Polican, Ish Spitali Vjeter, Vodafon, Tuneli, Qyteti Skrapar, Policia, Frigoriferi, Konservat, Çerenisht, Nishice, Veleshnje, Ujesjellesi Sharove, Potom, Çepan, Backe, Kreshove, Lepan, Leshnje, Gjorgove, Tomorrice, Turizmi, Spitali Çorovode, Ujesjellesi Çorovode, Telekomi, Store, Verzhezhe, Munushtire, NSHN, Konservat, Kakruk, Vendreshe, Spathare, Krorez, Stacioni Pompave, Dobrushe, Bogove.

në Rrethin Berat: Lagja Clirim, Lagja Gorrice, Qender Berat, Lagja Clirim, Lagja Deshmoret e kombit, Posta, Turizmi, Lagjet Barrikade, Deshmoret e kombit, 22 Tetori, 8 Nentori, Mangalemi, Pallti Kultures, Lagja Kala, lagja Ylli Kuq, Ambulanca, Burgu i ri Berat, Lagja Kushtrim, L.10 Korriku, Befotrofi, Gjykata, Bashkia Berat, Spitali i ri, Industria, Oficerat, Lagjet Donika Kastrioti, Jani Vruho, 30 Vjetori, Komunale, Lagja Uznove, Pyjorja, Materniteti Ri, Komunat Velabisht, Rroshnik, Vodice, Fshatrat: Bregas, Duhanas, Kostren, Spitali Rajonal Berat, Subjektet Matuka, Alba Text, Prodhim kepucesh, Alba Kolor, “Fab mielli agri food”, Kazazi, Komunat Velabisht, Fshatrat: Remanic, Starove, Komunat Otllak, Lumas, Fshatrat: Morave, Orizaj, subjekti “Marlotex”, Fabrika e Sallamit, Zona Industriale Berat, Pularia, Mobileri Kushi, Cener SHPK, Matuka 2, Sidneji Ushqimore.
Komuna Kutalli, Drenovice, Samatice, Rerza, Nafta, Pobrat, Çukalat, Slanice.

në Rrethin Kuçovë: Ura vajgurore, Komuna Sinje, Hidrovori, Ujesjellesi, Policia, Komunat Perondi, Poshnje, Kozare, Fshatrat: Tapi, Ciflik, Gege, Avaleas, Lagjet Postobllok, Ferma Partizani, Arrez, Ciflik, Kozare, Koraqet, Dhanet, Tafallaret, Tolanjaket, Subjektet Katermaja, Pellumb Zyla, Lagjia Tafi Skendo, Uzina Mekanike Naftes, Fier-Mimar, Bozok, Salc-Kozare, Ferras, Rrogozet, Sallanjaket, Lagjet Polovine, Drize, Kaldaja, Fshatrat Frasher, Dikater, 11 Shkurti, Llukan Prifti, Spitali, Kinemaja, Teci, Zdrave, 1 Maji, Teknikumi, Blloku, Fshati Guri Bardhe.
Komuna Poshnje. Fshatrat: Gorice, Syzes, Malas-Grop, Banaj, Gajd, Sheq, Sheq-Gajd, Vokopol, Skrevan, Lagjet: Qylet, Pellumbas, Qamic, Gllavanjaket, Protoduaret, Kumaraket, Qatot, Goric, Poshnje vogel, Poshnje madhe, Manastir, Cobot, Sinjaret, Guraj, Dervishet, Sulaj, Xhelo, Ndermarja e Ujrave Kucove.