December 14, 2019 webdev

Për stakim të Linjës 110kV Fier – Jagodinë – Kuçovë, të Linjës 35 kV Jagodinë – Libofshë, e të Linjës 6 kV të Fidrit Kallmi, me masë sigurie për rikonstruksionin e anës 110kV në N/Stacionin Jagodinë, në datën 05 Dhjetor 2019

Për stakim të Linjës 110kV Fier – Jagodinë – Kuçovë, të Linjës 35 kV Jagodinë – Libofshë, e të Linjës 6 kV të Fidrit Kallmi, me masë sigurie për rikonstruksionin e anës 110kV në N/Stacionin Jagodinë, në datën 05 Dhjetor 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

  1. OST sh.a. njofton se në datën 05 Dhjetor nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 35kV Jagodinë – Libofshë, si masë sigurie për Linjën 110kV Fier – Jagodinë – Kuçovë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Ardenice, subjektet “Ikona”, Fabrika Tullave “Fortis 2”, Raibon (VIVA), Fabrika miellit “Mulliri Arte” (Agur Abdurrahmani) si edhe disa zona në:në Rrethin Lushnje: Ish Komuna Kolonje: Ardenice, Vajkan, Kolonje.
    Ndërsa për intervalin kohorë prej 5 min do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Libofshe, Mertish, dhe Karavasta, si edhe disa zona:
    në Rrethin Fier: Ish komunat Libofshe dhe Agim.
    në Rrethin Lushnje: Ish Komunat Remas, Gradishte, Kolonje,fshatrat : Babunje, Gungas, Kryekuq, Fier seman, Karavasta, Kamenice, Spolate, Mehallez, Bubullime, Eskaj, Bitaj, Drenge, Gjonas, Halilaj, Kemishtaj, Mertish, Goricaj, Sopez, Ferras, Senez, Lufra, Hidrovori, Fshati Adriatik.
  2. OST sh.a. njofton se në datën 05 Dhjetor nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit Kallmi në N/Stacionin Jagodinë , si masë sigurie për Linjën 110kV Fier – Jagodinë – Kuçovë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona në:
    në Rrethin Fier: Lagjet: Kallmi, Verri, Vajkan, Imshte.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !