Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për Shtyp Mbi stakimin e Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kajan, në kuadër të rikonstruksionit të anës 110kV të N/Stacionit Kajan, në datën 20 Dhjetor 2019 nga ora 08:00 deri në orën 14:00. - OST
December 19, 2019 webdev

Njoftim për Shtyp Mbi stakimin e Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kajan, në kuadër të rikonstruksionit të anës 110kV të N/Stacionit Kajan, në datën 20 Dhjetor 2019 nga ora 08:00 deri në orën 14:00.

OST sh.a. njofton se në datën 20 Dhjetor nga ora 08:00 deri në orën 14:00 do të stakohen: Linja 110kV Cërrik – Kajan dhe Linja 110kV Kuçovë – Kajan si dhe stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kajan, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Kajan si dhe disa zona:

në Rrethin Elbasan: Ish Kom. Grekan, fshatrat; Guras, Grekan, Rrenas, Cartallos, Uji Pishem Kajan, Ish Komuna Kajan, fshatrat: Gjolene, Turbull, Gjinuk, Lisaj, Dragot, Deshiran, Idriz, Marinez, Dushk, Fierze, Burgu Kosove, Cerrage, Cestie.

 

OST sh.a. njofton se në datën 20 Dhjetor nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohet Çelësi 110 kV në N/Stacionin Kuçovë, të Linjës 110 kV Kuçovë – Kajan, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike për intervalin kohore prej 5 min N/Stacionet Kucove, Kombinat Berat, Uznove, Berat Burdullias, Tec Kucove, Polican, Bogove, Corovode e re, Corovode Vjeter, , Ciflik, Pobrat, si dhe Hec-et: Bogove, Nishove, Vertop, Faqekuq 1, 2, Vlushe, Ujaniku 1, 2, Dobrenje, Skrapar, Corovode si edhe disa zona:

në Rrethin Skrapar: Bargullas, Nishove, Novaj, Provonik, Kalluç, Serat Poliçan, Ujesjellesit Poliçan, Mbrakull, Terpan, Torozhan, Bashkia Poliçan, Furra Celikut, Uzina Polican, Spitali Polican, Ish Spitali Vjeter, Vodafon, Tuneli, Qyteti Skrapar, Policia, Frigoriferi, Konservat, Çerenisht, Nishice, Veleshnje, Ujesjellesi Sharove, Potom, Çepan, Backe, Kreshove, Lepan, Leshnje, Gjorgove, Tomorrice, Turizmi, Spitali Çorovode, Ujesjellesi Çorovode, Telekomi, Store, Verzhezhe, Munushtire, NSHN, Konservat, Kakruk, Vendreshe, Spathare, Krorez, Stacioni Pompave, Dobrushe, Bogove.

në Rrethin Berat: Lagja Clirim, Lagja Gorrice, Qender Berat, Lagja Clirim, Lagja Deshmoret e kombit, Posta, Turizmi, Lagjet Barrikade, Deshmoret e kombit, 22 Tetori, 8 Nentori, Mangalemi, Pallti Kultures, Lagja Kala, lagja Ylli Kuq, Ambulanca, Burgu i ri Berat, Lagja Kushtrim, L.10 Korriku, Befotrofi, Gjykata, Bashkia Berat, Spitali i ri, Industria, Oficerat, Lagjet Donika Kastrioti, Jani Vruho, 30 Vjetori, Komunale, Lagja Uznove, Pyjorja, Materniteti Ri, Komunat Velabisht, Rroshnik, Vodice, Fshatrat: Bregas, Duhanas, Kostren, Spitali Rajonal Berat, Subjektet Matuka, Alba Text, Prodhim kepucesh, Alba Kolor, “Fab mielli agri food”, Kazazi, Komunat Velabisht, Fshatrat: Remanic, Starove, Komunat Otllak, Lumas, Fshatrat: Morave, Orizaj, subjekti “Marlotex”, Fabrika e Sallamit, Zona Industriale Berat, Pularia, Mobileri Kushi, Cener SHPK, Matuka 2, Sidneji Ushqimore.

në Rrethin Kuçovë: Ura vajgurore, Komuna Sinje, Hidrovori, Ujesjellesi, Policia, Komunat Perondi, Poshnje, Kozare, Fshatrat: Tapi, Ciflik, Gege, Avaleas, Lagjet Postobllok, Ferma Partizani, Arrez, Ciflik, Kozare, Koraqet, Dhanet, Tafallaret, Tolanjaket, Subjektet Katermaja, Pellumb Zyla, Lagjia Tafi Skendo, Uzina Mekanike Naftes, Fier-Mimar, Bozok, Salc-Kozare, Ferras, Rrogozet, Sallanjaket, Lagjet Polovine, Drize, Kaldaja, Fshatrat Frasher, Dikater, 11 Shkurti, Llukan Prifti, Spitali, Kinemaja, Teci, Zdrave, 1 Maji, Teknikumi, Blloku, Fshati Guri Bardhe.
Komuna Poshnje. Fshatrat: Gorice, Syzes, Malas-Grop, Banaj, Gajd, Sheq, Sheq-Gajd, Vokopol, Skrevan, Lagjet: Qylet, Pellumbas, Qamic, Gllavanjaket, Protoduaret, Kumaraket, Qatot, Goric, Poshnje vogel, Poshnje madhe, Manastir, Cobot, Sinjaret, Guraj, Dervishet, Sulaj, Xhelo, Ndermarja e Ujrave Kucove.

në Rrethin Berat: Komuna Kutalli, Drenovice, Samatice, Rerza, Nafta, Pobrat, Çukalat, Slanice.