Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Kukës - OST
September 14, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Kukës

Për remont të planifikuar në Traktin 110kV në N/Stacionin Fush Arrëz dhe të Linjës 110kV Fush Arrëz – Reps, në datën 16 Shtator 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

OST sh.a. njofton se në datën 16 Shtator 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do  të stakohet Trakti 110kV në N/Stacionin Fush Arrëz dhe stakim i Linjës 110kV Fush Arrëz – Reps, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

 

në Rrethin Kukës:  Hec-i Lumezi.

 

 

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !